Author Topic: Are rifts supposed to move?  (Read 2483 times)

Glissa

  • Newbie
  • *
  • Status:
    Offline
    Posts:
    7
    • View Profile
on: February 02, 2017, 12:54:47 AM
Just noticed the rifts in my save have moved significantly. Explored systems are in rifts now which you can only get into through gates.




BravoTwoZero

  • Newbie
  • *
  • Status:
    Offline
    Posts:
    2
    • View Profile
on: February 02, 2017, 01:17:31 AM
Obviously the Rift is even more treacherous to wander about than we previously anticipated. We should approach the Rift which much more care!

(btw, the seed number wasn't altered in the server file, right?)



Glissa

  • Newbie
  • *
  • Status:
    Offline
    Posts:
    7
    • View Profile
on: February 02, 2017, 02:12:12 AM
Apparently, the seed and difficulty had been changed but all other settings had not. Not sure how that might've happened.

Cheers.



koonschi

  • Developer
  • *
  • Status:
    Offline
    Posts:
    1636
    • View Profile
    • Avorion
on: February 02, 2017, 03:43:52 AM
Changing the seed changes the rifts.
#define TRUE FALSE // happy debugging suckers

If you need help, please post in the forum, don't PM me. If there's something that only I can help you with, contact me via mail.