Author Topic: Trading System Module  (Read 1054 times)

TheSzerdi

  • Newbie
  • *
  • Status:
    Offline
    Posts:
    3
    • View Profile
on: September 18, 2017, 02:52:12 AM
Displays incorrect prices. Completely vanilla installation.  It's showing the buy prices at half of what they actually are and the sell prices at double what they actually are.



smookiEEE

  • Newbie
  • *
  • Status:
    Offline
    Posts:
    8
    • View Profile
on: November 19, 2017, 04:00:28 PM
Same goes for me and its very annoying!

Just check the Robots! In the overview going for 153.321 Credits:
https://i.imgur.com/peY04Ll.jpg

and on the station going for 208.074 Credits:
https://i.imgur.com/BGtUumI.jpg


Pls look into it makes no sence to try finding a possible trade run ....



cepheni

  • Developer
  • *
  • Status:
    Offline
    Posts:
    269
    • View Profile
on: November 20, 2017, 05:44:12 PM
On which version are you playing? Does the script show the right values when you load into the sector, or remove and readd the module?



smookiEEE

  • Newbie
  • *
  • Status:
    Offline
    Posts:
    8
    • View Profile
on: November 22, 2017, 01:53:44 PM
Im playing on version 1.45 and i tested multiple trading modules but every sector had wrong values. Also jumped into the sector and out.