Author Topic: [MOD] Weapon Engineering (Turret Editor)  (Read 15576 times)

darkconsole

  • Jr. Member
  • **
  • Status:
    Offline
    Posts:
    90
  • Halfcocked Rage Machine
    • View Profile
    • my game mods (contains nsfw stuff too)
on: March 13, 2018, 10:16:57 AM
Would you be able to create a similar mod for turret copying?
Requiring material and credit input in order to copy a turret you've found - perhaps even using the assembly blocks (similar to fighter production)

was thinking about this tonight. maybe 5 turrets of the same type you want to copy, all of equal or greater tech value. and some arbitrary amount of credits. and some arbitrary amount of the mineral the source is made of.

i feel that balances cost v reward.
« Last Edit: March 13, 2018, 10:19:03 AM by darkconsole »



darkconsole

  • Jr. Member
  • **
  • Status:
    Offline
    Posts:
    90
  • Halfcocked Rage Machine
    • View Profile
    • my game mods (contains nsfw stuff too)
on: March 13, 2018, 06:29:04 PM
Changelogue

v1.1.1 - 2018-03-13
* Fix Accumulating Energy (Transformers) buffing the wrong direction.



Burnthalo

  • Jr. Member
  • **
  • Status:
    Offline
    Posts:
    60
    • View Profile
on: March 13, 2018, 11:47:52 PM
terrific! thank you so much for this mod and the quick fixes :D



TinchoX

  • Newbie
  • *
  • Status:
    Offline
    Posts:
    27
    • View Profile
on: March 15, 2018, 12:29:03 AM
Lovely changes, keep up the good work!  8)



EagleGundam

  • Newbie
  • *
  • Status:
    Offline
    Posts:
    6
    • View Profile
on: March 15, 2018, 09:27:51 PM
Do i need admin rights on multiplayer?



darkconsole

  • Jr. Member
  • **
  • Status:
    Offline
    Posts:
    90
  • Halfcocked Rage Machine
    • View Profile
    • my game mods (contains nsfw stuff too)
on: March 15, 2018, 10:12:00 PM
i do not know.

it does need to be installed on the server, it wont work if its not on both sides.



EagleGundam

  • Newbie
  • *
  • Status:
    Offline
    Posts:
    6
    • View Profile
on: March 16, 2018, 07:03:56 AM
well it seems you need admin rights to use it on a dedicated server because the server replies with i dont have the rights to use that command



darkconsole

  • Jr. Member
  • **
  • Status:
    Offline
    Posts:
    90
  • Halfcocked Rage Machine
    • View Profile
    • my game mods (contains nsfw stuff too)
on: March 16, 2018, 06:09:47 PM
well it seems you need admin rights to use it on a dedicated server because the server replies with i dont have the rights to use that command

i asked on the discord if anyone knows if there is a whitelist.

when i make them droppable system chips that will probably solve that problem.



darkconsole

  • Jr. Member
  • **
  • Status:
    Offline
    Posts:
    90
  • Halfcocked Rage Machine
    • View Profile
    • my game mods (contains nsfw stuff too)
on: March 16, 2018, 06:13:14 PM
in admin.xml it looks like you could do something like add tmod to the <defaultAuthorizationGroup>

Quote
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<Administration>
   <administration>
      <defaultAuthorizationGroup>
         <commands>
            <command name="help"/>
            <command name="invite"/>
            <command name="join"/>
            <command name="leader"/>
            <command name="leave"/>
            <command name="players"/>
            <command name="seed"/>
            <command name="selfinfo"/>
            <command name="suicide"/>
            <command name="trade"/>
            <command name="version"/>
            <command name="w"/>
            <command name="whisper"/>
            <command name="tmod" />
         </commands>
      </defaultAuthorizationGroup>

which probably requires a server restart.



EagleGundam

  • Newbie
  • *
  • Status:
    Offline
    Posts:
    6
    • View Profile
on: March 17, 2018, 10:19:31 AM
wow awsome it worked Many thanks

1 qouestion kann you make that same for upgrades?



SnowDrakE

  • Newbie
  • *
  • Status:
    Offline
    Posts:
    3
    • View Profile
on: March 28, 2018, 03:09:21 PM
Does this mod work with the new Weapon Patch?



Burnthalo

  • Jr. Member
  • **
  • Status:
    Offline
    Posts:
    60
    • View Profile
on: March 28, 2018, 05:46:21 PM
Does this mod work with the new Weapon Patch?
I haven't tested it yet. but will be in a couple hours. I need to go thru the research first to clean out some of the over 23k items in inv..

edit:
I haven't finished researching yet. started getting a lot of runtime error crashes and disconnects shortly after starting to work on it. got about half done I think. will plug away and test out the mod once I'm done. hopefully today
« Last Edit: March 29, 2018, 08:22:54 PM by Burnthalo »



darkconsole

  • Jr. Member
  • **
  • Status:
    Offline
    Posts:
    90
  • Halfcocked Rage Machine
    • View Profile
    • my game mods (contains nsfw stuff too)
on: March 28, 2018, 08:14:24 PM
Does this mod work with the new Weapon Patch?

working for me on 0.16.6. just upgraded the tracking speed on a point defense laser. you should not even need to reinstall it because it overwrites no stock files - only if you do clean installs each time.
« Last Edit: March 28, 2018, 08:24:05 PM by darkconsole »



DopeEx

  • Newbie
  • *
  • Status:
    Offline
    Posts:
    3
    • View Profile
on: March 29, 2018, 06:54:43 PM
Cant Change Targeting since 0.16.5



Burnthalo

  • Jr. Member
  • **
  • Status:
    Offline
    Posts:
    60
    • View Profile
on: March 30, 2018, 06:53:22 AM
this has worked just fine for me since combat update 1. changed targeting, range, damage, rounds per, heat sink and others with no issue.

one thing I did notice previous to the patch is be careful not to upgrade drive motors past 4.5ish. every turret I made faster than 4.5 has failed to work.

edit:
upon going and shooting the xsotan not one of the 6 guns I made will do any damage. they all fire just fine and track fine. but 0 damage at all.  maybe I just raised a stat too high again.. dunno.
tracking worked perfect ( I had to add it to all 6).
« Last Edit: March 30, 2018, 07:58:16 AM by Burnthalo »