Author Topic: Loose fighter squad  (Read 304 times)

Gamer Senpai

  • Newbie
  • *
  • Status:
    Offline
    Posts:
    28
    • View Profile
on: December 24, 2018, 01:49:10 PM
 Hello,
   I have a sector with a loose fighter squadron. I can command then to Idle or attach, but nothing else... Is there a way to pick them up?



Agentfox1004

  • Newbie
  • *
  • Status:
    Offline
    Posts:
    1
    • View Profile
on: December 27, 2018, 07:45:57 PM
Did you try the "pick up lost fighters" command?
"I have the high ground. " - Obi-Wan Kenobi



Gamer Senpai

  • Newbie
  • *
  • Status:
    Offline
    Posts:
    28
    • View Profile
on: December 28, 2018, 04:02:01 AM
Yes



Sir Charles

  • Full Member
  • ***
  • Status:
    Offline
    Posts:
    125
    • View Profile
on: December 28, 2018, 11:08:50 PM
Yes

lol that answer is not helpful at all XD

What happened when you tried it?



Gamer Senpai

  • Newbie
  • *
  • Status:
    Offline
    Posts:
    28
    • View Profile
on: December 29, 2018, 12:40:17 AM
Nothing, as far as I know it isn't a squad I built, there's one in two different sectors... I'll try to upload a video tonight.... RL sucks right now.....



Gamer Senpai

  • Newbie
  • *
  • Status:
    Offline
    Posts:
    28
    • View Profile
on: December 29, 2018, 04:42:40 AM
Here is a short video of the loose squad in question..

https://www.youtube.com/edit?o=U&ar=2&video_id=9oNd-QHf5NE



Gamer Senpai

  • Newbie
  • *
  • Status:
    Offline
    Posts:
    28
    • View Profile
on: January 09, 2019, 02:45:19 AM
Solved: Have to click on retrieve from an empty squadron slot, then tell them to dock...