Author Topic: Hazard zones not reseting  (Read 158 times)

Modafoca1968

  • Newbie
  • *
  • Status:
    Offline
    Posts:
    5
    • View Profile
on: October 22, 2019, 09:36:53 PM
I'm having problems with the reset in hazard zones.First i thought that they weren't reseting because i left enemy ships alive so i teturned to that sectors and destroying all ships and then get out of sectors and wait  for the reset. Now i can't raid because there's no ship spawn of any kind,the sectors are  dead. Is this normal or a bug? Please i need to raid  ;D

Thx in advance
« Last Edit: October 23, 2019, 12:45:39 PM by Modafoca1968 »



Schiebi

  • Developer
  • *
  • Status:
    Offline
    Posts:
    11
    • View Profile
on: October 28, 2019, 10:54:03 AM
The hazard zone will be lifted by the faction one hour after you destroyed the last ship or station in it.



Modafoca1968

  • Newbie
  • *
  • Status:
    Offline
    Posts:
    5
    • View Profile
on: November 01, 2019, 04:00:53 PM
The hazard zone will be lifted by the faction one hour after you destroyed the last ship or station in it.

They should but some sectors don't reset at all and i don't know why.



phezzan

  • Newbie
  • *
  • Status:
    Offline
    Posts:
    4
    • View Profile
on: November 05, 2019, 07:01:03 AM
Well - I looked at that code recently (I mod everything for fun).
There's a start delay (1 hour) and then it appears to count down a hazard counter - 1 per minute.  It looked troublesome enough that I wasn't sure what the countdown (after the hour) was for.