Author Topic: [Mod] Avorion Commands Package (/inventory, /crew, /sethome and more)  (Read 162810 times)

Aki

  • Moderator
  • *****
  • Status:
    Offline
    Posts:
    165
  • Please, ignore.
    • View Profile
    • Ignore
on: January 31, 2017, 08:20:12 AM
You can now add selected crewmen to the ship with that script pointed by msyteryx. It was planned from the beginning.



Anexgohan

  • Newbie
  • *
  • Status:
    Offline
    Posts:
    9
    • View Profile
on: January 31, 2017, 12:51:13 PM
Hi,
How would I make this work with the mod "Mining System/Module" Balance Changes. - Increases The Distance so I can generate the increased efficiency mining laser by using the /inventory command
« Last Edit: January 31, 2017, 12:57:25 PM by Anexgohan »



Aki

  • Moderator
  • *****
  • Status:
    Offline
    Posts:
    165
  • Please, ignore.
    • View Profile
    • Ignore
on: January 31, 2017, 01:03:09 PM
Hi,
How would I make this work with the mod "Mining System/Module" Balance Changes. - Increases The Distance so I can generate the increased efficiency mining laser by using the /inventory command

If you have overwritten old script with the new one, then you can just use:
/inventory upgrade mining legendary



Anexgohan

  • Newbie
  • *
  • Status:
    Offline
    Posts:
    9
    • View Profile
on: January 31, 2017, 07:06:04 PM

If you have overwritten old script with the new one, then you can just use:
/inventory upgrade mining legendary

Hi, tried this but it still spawns the normal vanilla turrets, what am I doing wrong can you give steps of how it worked for you.



Aki

  • Moderator
  • *****
  • Status:
    Offline
    Posts:
    165
  • Please, ignore.
    • View Profile
    • Ignore
on: January 31, 2017, 07:20:47 PM
Make sure you have installed both mods correctly:
It means that you have newest inventory.lua file in your data/scripts/commands and you have overwritten data/scripts/systems/miningupgrade.lua with Kane's version of it.

Once you have done this, then simply type this in chat:
/inventory upgrade mining exotic

Or choose any other rarity.



PanzerSniper

  • Newbie
  • *
  • Status:
    Offline
    Posts:
    6
    • View Profile
on: February 01, 2017, 01:46:10 AM
Yay thanks for responding to the request many thanks!
 :D



raiden11

  • Newbie
  • *
  • Status:
    Offline
    Posts:
    1
    • View Profile
on: February 01, 2017, 12:56:25 PM
thx for mod

Some requests for commands if you can

add fighter command




SpeedBreaker

  • Newbie
  • *
  • Status:
    Offline
    Posts:
    11
    • View Profile
on: February 01, 2017, 08:50:25 PM
can you add teleport? mov to pos X? is that a lot of code or easy? that i need i want search my 5 ships :(



Redux

  • Newbie
  • *
  • Status:
    Offline
    Posts:
    4
    • View Profile
on: February 02, 2017, 02:10:29 AM
I'm getting this error atm. Linux server.

Code: [Select]
could not execute function 'initialize' in '"data/scripts/player/cmd/sethome.lua"':
data/scripts/player/cmd/sethome.lua:28: attempt to perform arithmetic on a string value
stack traceback:
        data/scripts/player/cmd/sethome.lua:28: in function <data/scripts/player/cmd/sethome.lua:3>

Setting script "data/scripts/player/cmd/sethome.lua" to invalid.



ghostslayer1020

  • Newbie
  • *
  • Status:
    Offline
    Posts:
    3
    • View Profile
on: February 02, 2017, 07:08:32 PM
Question about  /crew
I saved it correctly (i think) and tried to add crew to my ship by entering /crew add mechanic 5000     Nothing happened, so i tried /crew fill      Still nothing. My question is that this was a singleplayer file that i was running before I got the /crew command, does the command only work in single player or can it be used in servers, but the server must be made after the mod is saved?

Thanks in advance



Jeric_

  • Newbie
  • *
  • Status:
    Offline
    Posts:
    9
    • View Profile
on: February 02, 2017, 11:19:03 PM
Is there a way to abbreviate the command like /inv tur upg avai?



jyoumon

  • Newbie
  • *
  • Status:
    Offline
    Posts:
    1
    • View Profile
on: February 02, 2017, 11:48:19 PM
Hey! excellent mod so far, been able to refit and modify most designs and test their fits pretty well so far.

But i have a question, is it possible to "Give" other players items through this command? or is this restricted to Admins only/single player only?
And yes i know i can just send it through mail after I get them, im just asking if its possible to skip a step there :P
« Last Edit: February 03, 2017, 12:00:00 AM by jyoumon »



LeRougePanda

  • Newbie
  • *
  • Status:
    Offline
    Posts:
    7
    • View Profile
on: February 03, 2017, 08:52:27 AM
Really liking the idea of the /sethome command, although when I try to use it in game it says "You can only do that in a home sector" Confused, I thought the point of the mod was to set a sector to a home sector?



bakwardub

  • Newbie
  • *
  • Status:
    Offline
    Posts:
    5
    • View Profile
on: February 03, 2017, 10:07:55 AM
Same problem as LeRougePanda




Alopix

  • Guest
on: February 03, 2017, 06:50:44 PM
Sweet work!